در این بخش می توان بر اساس دو پارامتر Session Duration و Page Depth، نحوه تعامل کاربران با سایت را مشاهده نمود. به این نحو که چه تعداد از کاربران، چه مدت زمانی از Session را برقرار کرده اند و یا چه تعداد از صفحات سایت را بازدید نموده اند.
Session Quality:
منظور از Session Quality، میزان نزدیک شدن یک Session ایجاد شده توسط کاربر، به خرید است که توسط الگوریتم های گوگل محاسبه می شود. هر قدر این عدد کمتر باشد، کیفیت آن Session، کمتر است و در واقع از برقراری معامله و اتفاق افتادن خرید، دورتر است. این عدد بین ۱ تا ۱۰۰ می باشد.
گزارشات Technology:
Browsers & OS: در این قسمت می توان بر اساس مرورگرها، نوع سیستم عامل ها و برخی پارامتر های دیگر، گزارش مورد نظر را ایجاد کرد
نکته: یکی از Primary Dimension هایی که در این قسمت می توان انتخاب کرد، Java Script است. با انتخاب این گزینه، مرورگرهایی که Java Script را ساپرت می کنند یا نمی کنند، به نمایش در می آید.
Network:
در این قسمت می توان مشاهده کرد که کاربران، از چه شبکه هایی (چه ISP هایی) وارد سایت شده اند.
در این بخش، Host Name در قسمت Primary Dimension به معنای URL یا دامنه مورد استفاده کاربران برای ورود به سایت است (برای سایت هایی که بیش از یک URL دارند)
Mobile:
در این بخش، در قسمت Overview، می توان دستگاهای مورد استفاده کاربران برای بازدید از سایت را مشاهده کرد.
در قسمت Devices، اطلاعات دقیق تری از این دستگاه ها را می توان مشاهده نمود.
نکته: در قسمت Primary Dimension، انتخاب های دیگری از قبیل Mobile Device Branding، Service Provider و… نیز وجود دارد.
Custom:
در این قسمت می توان گزارشات سفارشی شده را ایجاد نمود. برای جمع آوری اطلاعات مورد نظر برای ساخت گزارش سفارشی، باید کد Google Analytics مربوط به آن اطلاعات مورد نظر را در سایت خود قرار دهیم که نیازمند دانش برنامه نویسی است.
Benchmarking:
Channels: در این قسمت می توانیم سایت خود را با یک سایت که شرایط آن را وارد می کنیم، در حوزه کانال های ورودی، مقایسه نماییم.
در قسمت Industry vertical، نوع سایت مورد نظر را انتخاب می کنیم. در قسمت Country/Region، کشور مورد نظر را انتخاب می کنیم و قسمت Size by daily sessions، تعیین می کنیم که Session های روزانه این سایت، چه میزان باشد.
سپس در جدول زیر، این سایت با سایت ما بر پایه کانال های ورودی، مقایسه می شود:
Location: در این بخش نیز، چنین مقایسه ای، اما بر پایه Location میان دو سایت صورت می پذیرد
در بخش Device نیز این مقایسه بر پایه نوع دستگاه صورت می پذیرد
User Flow:
در این بخش می توان بررسی دقیقتری بر روی عملکرد کاربران داشت. اینکه کاربران از چه کشوری وارد سایت شده اند، چه صفحاتی را بازدید کرده اند و یا خارج شده اند (فلاش قرمز) و…
در این بخش، می توان علاوه بر Country، فیلترهای دیگری را نیز انتخاب نمود.
ACQUISITION:
در قسمت Overview، یک وضعیت کلی، از قبیل اینکه Top Channel ها (کانال های ورودی که بیشترین بازدید سایت از طریق آنها صورت گرفته است) چه کانال هایی بوده اند، کاربران و… نمایش داده می شود
All Traffic:
Channels: در این قسمت می توان لیست کامل کانال های ورودی را مشاهده نمود.
در بالای این جدول، می توان Primary Dimension را تغییر داد و نیز می توان Secondary Dimension به آن افزود.
Treemaps: در این قسمت می توان نقشه درختی را مشاهده نمود. این نقشه درختی بر پایه مقایسه دو پارامتری که انتخاب می شود، ترسیم می گردد.
Source/Medium: در این قسمت می توان مشاهده کرد که ترافیک ورودی از چه منبعی، و در آن منبع، از چه کانالی وارد سایت شده است. بطور مثال منظور از google/organic، ورود به سایت از کانال جستجو در موتور جستجو (کانال=Organic) و آن موتور جستجو (منبع)، google می باشد و یا منظور از google/cpc، ورود به سایت از کانال کلمات کلیدی خریداری شده از یک موتور جستجو (کانال=cpc یا Cost Per Click) و آن موتور جستجو (منبع)، google می باشد.
Referral: در این قسمت می توان کانال های ورودی که از طریق Back Link، ترافیک را به سایت هدایت کرده اند را مشاهده نمود.
همچنین با انتخاب Landing Page، می توان مشاهده نمود که این Back Link ها به چه صفحه ای از سایت، ترافیک را هدایت نموده اند
AdWords:
در این قسمت می توان به اطلاعاتی در مورد سرویس Google AdWords، دست یافت. اما باید توجه کرد قبلا” باید سرویس Google AdWords، فعال شده باشد. اگر ایمیل استفاده شده برای سرویس Google AdWords و سرویس Google Analytics، یکسان باشد، این ارتباط به صورت اتوماتیک میان این دو سرویس برقرار می گردد.
در قسمت Accounts، می توان Account های Google AdWords را مشاهده نمود.
در این قسمت می توان، تعداد کلیک های ارسال شده از طریق این سرویس، هزینه این کلیک ها، CPC (Cost Per Click)، تعداد کاربران وارد شده از طریق این کلیک ها و… را مشاهده نمود
در قسمت Primary Dimension، با انتخاب Campaign، می توان همان اطلاعات را این بار بر اساس کمپین های راه اندازی در Google AdWords، مشاهده نمود.