گزارشات در قسمت Reports و در پنج دسته اصلی در اختیار ما قرار می گیرند. بر روی هر گزارش در این پنج دسته، می توان فیلتر قرار داد. در هر گزارش، در قسمت Primary Dimension، می توان Dimension هر گزارش را تعیین کرد و با انتخاب یک متغییر در مقابل Primary Dimension، تعیین نمود که این گزارش بر اساس این متغیر، مرتب شود.
در سطر زیرین Primary Dimension می توان Secondary Dimension نیز تعریف کرد
با استفاده از دکمه Advanced، می توان شرایط مورد نظر برای گزارش را AND یا OR نمود
در کنار گزینه Advanced، گزینه هایی برای نحوه نمایش گزارش به شکل نمودار های مختلف وجود دارد.
در قسمت پایین گزارش، می توان تعداد سطر های گزارش را تعیین نمود و یا بین صفحات گزارش حرکت کرد.
تفاوت گزارشات REAL-TIME و Audience:
گزارشات REAL-TIME، گزارشاتی هستند که به کاربران در لحظه سایت، مربوط می شوند اما گزارشات Audience، بازه زمانی بزرگتری دارند و به کاربران در ساعات مختلف و یا روز های مختلف، مرتبط می شوند.
بررسی گزارشات Audience:
در قسمت Overview می توان یک بررسی اجمالی نسبت به گزارشات این قسمت داشت.
در قسمت Active Users، می توان تعداد کاربران فعال در بازه های زمانی مورد نظر را مشاهده نمود.
Lifetime Value (LTV):
یکی از گزارشاتی است که به تازگی به Google Analytics افزوده شده است. در این گزارش می توان پارامتر هایی از قبیل: رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده، صفحات بازدید شده، درآمد، طول مدت Session، تعداد Session ها و تراکنش ها (خریدها)، به ازای هر کاربر، در ۹۰ روز اول بعد از ورود کاربر به سایت را مشاهده کرد.
در جدول زیرین می توان برای این گزارش یک Primary Dimension تعیین کرد و یا با استفاده از Advanced، شروط ترکیبی برای Primary Dimension تعیین کرد.
Cohort Analysis:
این گزارش نیز به تازگی به Google Analysis افزوده شده است. در این گزارش، در قسمت Cohort Type، گروه کاربران مورد نظر انتخاب می شود. این گروه فعلا” فقط Acquisition Date، یعنی کاربران وارد شده به سایت بر حسب تاریخ است. در قسمت Cohort Size، جنس این تاریخ تعیین می گردد که بر حسب روز، هفته و یا ماه باشد. در قسمت Metric، پارامتر مورد نظر برای نمایش در نمودار، بر اساس آن گروه از کاربران در مقاطع زمانی انتخاب شده، تعیین می گردد.
User Explorer:
با استفاده از این گزارش می توان وضعیت کاربران سایت را از نظر تعداد Session ها، متوسط مدت زمان Session ها، نرخ پرش، درآمد کسب شده از آن کاربر، تعداد خرید وی و درصد محقق نمودن اهداف تعیین شده توسط او، در بازه زمانی مورد نظر، مشاهده نمود.
با کلیک بر روی هر Client Id، وارد صفحه مختص به آن کاربر می شویم که در آنجا می توان اطلاعات بیشتر و جزئی تری از قبیل صفحات مشاهده شده، رویدادها، خریدها و اهداف برآورده شده، از آن کاربر را مشاهده کرد.
نکته: منظور از خرید، محصول یا محصولاتی است که کاربر به سبد خود اضافه کرده است.
Demographics:
گزارشات مربوط به جمعیت شناسی، از قبیل سن، جنسیت، را می توان در این قسمت مشاهده نمود.
Interest:
در این قسمت می توان مشاهده کرد که کاربران سایت، به چه قسمت هایی از سایت، علاقمندی بیشتری نشان داده اند.
در قسمت Affinity Category، می توان دسته بندی هایی را که بیشترین بازدید را داشته اند، مشاهده نمود. در قسمت In-Market Segment می توان دسته بندی هایی را که بیشترین خرید از آنها انجام شده است را مشاهده کرد. در قسمت Other Category، می توان بازدید از سایر دسته بندی ها را مشاهده کرد.
در این جدول در قسمت User می توان تعداد کاربرانی که وارد دسته بندی ها شده اند را مشاهده کرد. باید توجه کرد، از آنجائیکه یک کاربر ممکن است وارد چند دسته بندی شود، لذا جمع کل تعداد کاربران دسته بندی ها از عدد نوشته شده در قسمت User بیشتر خواهد بود.
نکته: با افزودن Second Dimension، می توان ابعاد بیشتری برای بدست آوردن اطلاعات دقیقتر، به گزارش اضافه کرد.
Geo:
در این قسمت می توان موقعیت مکانی کاربران سایت و زبان آنها را بررسی کرد.
Behavior:
در این قسمت، می توان اطلاعات رفتاری کاربران را مورد بررسی قرار داد.
New vs Returning:
در این قسمت، با انتخاب بازه زمانی، می توان مشاهده کرد که از کل کاربران در بازه انتخاب شده، چه تعداد کاربر جدید هستند و چه تعداد کاربرانی هستند که برای چندمین بار وارد سایت شده اند.
Frequency & Recency:
در این بخش، در قسمت Count of Sessions، هر عدد، نشاندهنده مراجعات کاربران به سایت است. بطور مثال عدد یک، کاربرانی را نشان می دهد که برای اولین بار به سایت مراجعه کرده اند، عدد دو، کاربرانی هستند که برای دومین بار وارد سایت شده اند و به همین ترتیب…
در قسمت Session، تعداد Session های ایجاد شده نمایش داده می شود و در قسمت Pageviews، تعداد صفحات بازدید شده، نمایش داده می شود.
در صورتیکه گزینه Days Since Last Session انتخاب شود، اعداد نمایش داده شده در این قسمت، روزهای گذشته از آخرین ورود کاربر به سایت است. یعنی اگر این عدد چهار باشد، کاربرانی هستند که از آخرین ورود آنها به سایت، چهار روز گذشته است.
در واقع در این قسمت، عملکرد کاربران وفادار به سایت، مورد بررسی قرار می گیرد.