هنگام Load کردن یک دیتا فایل به کلیک ویو، با زدن چک مارک Ignore EOF، اگر کاراکتر هایی در فایل وجود داشته باشند که سبب شوند End Of File Event تولید شود و بدون رسیدن به انتهای فایل، خواندن فایل متوقف شود، از این کاراکترها Jump می شود و خواندن فایل تا رسیدن به انتهای فیزیکی فایل، ادامه می یابد.
هنگام Load دیتا فایل، اگر سطر اول، عناوین ستون های ما باشد، در قسمت Labels از گزینه Embedded Labels استفاده می نماییم.
نکته: امکان Load کردن چندین Data File به صورت همزمان در کلیک ویو وجود دارد.
نکته: برای Load نمودن فایل Access در کلیک ویو، در قسمت Database، گزینه OLE DB را انتخاب می کنیم:
توجه: Access باید بر روی سیستم عامل نصب شده باشد.
سپس بر روی connect کلیک می کنیم و گزینه: Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider را انتخاب می کنیم:
بعد از ایجاد Connection، بر روی Select کلیک می کنیم و Table و فیلدهای مورد نظر را انتخاب می کنیم.
افزودن Sheet به Application:
Layout——> add Sheet
هر Object در کلیک ویو، دارای یک ID است
اضافه کردن Color یا Image به Background یک Sheet:
اضافه کردن یک Object به صفحه:
List Box
یک Object است که تنها یک فیلد را نمایش می دهد. در Properties یک لیست باکس در قسمت Field باید تعیین شود که چه فیلدی نمایش داده شود:
نکته: با انتخاب یک مقدار از یک فیلد در یک Sheet، چراغ های سبزی که در Sheet های دیگر روشن می شود، نشان می دهد که اطلاعات آن Sheet ها بر اساس مقدار انتخاب شده فیلتر شده است. به عبارت دیگر، انتخاب های انجام شده در هر Sheet، بر روی کل ابر اطلاعاتی Load شده در کلیک ویو اعمال می گردد.
برخی از Property ها به صورت عمومی در تمام Object ها وجود دارد مثلا” در Sort Tab میتوان مقادیر یک فیلد در یک Object را بر اساس پارامترهایی نظیر حروف الفبا و… مرتب نمود:
همچنین می توان مقادیر یک فیلد در یک Object را بر اساس مقادیر یک فیلد دیگر در Object دیگر، مرتب نمود. به طور مثال اگر یک فیلد Month داشته باشیم که مقادیر آن از ۱ تا ۱۲ مرتب شده باشد و یک فیلد MonthName داشته باشیم که مقادیر آن بر حسب حروف الفبا مرتب شده باشد:
آنگاه می توان در Sort TAB، قسمت Expression، مرتب سازی مقادیر فیلد MonthName را بر اساس مقادیرفیلد Month انجام داد:
بدیهی است که فیلدهای Month و MonthName باید فیلدهای یک جدول باشند و رکورد ایجاد شده از این دو فیلد در آن جدول، مقادیر صحیح داشته باشد. مثلا” یک رکورد که فیلد Month آن برابر یک و فیلد MonthName آن برابر January باشد و بقیه رکورد ها نیز به همین ترتیب ایجاد شده باشند.