مانند هر Chart دیگر، در Dimension، فیلدی را که مبنای مقایسه است انتخاب می کنیم و در Expression، فرمول تشکیل دهنده نمودار، وارد می شود.
برای مشاهده مقدار هر تکه، در Expressions TAB، چک مارک Values on Data Points را می زنیم
برای نمایش مقادیر تکه های نمودار به صورت حاشیه، در Presentation TAB، چک مارک Show Numbers in Legend را می زنیم:
نکته: می توان در کنار یک نمودار از یک List Box استفاده کرد تا با انتخاب فیلدهای مورد نظر از این List Box، نمودار مقایسه ای آن فیلد ها را مشاهده نمود:
با اضافه کردن یک فیلد به عنوان Dimension دوم، وضعیت نمودار به فرم زیر در خواهد آمد:
همانگونه که ملاحظه می شود، نمودار حالت گویایی ندارد. لذا می توان نتیجه گرفت که Pie Chart برای نمایش سناریوهایی که پیچیدگی زیادی دارند و فیلدهای زیادی در آنها به کار رفته است، نمودار مناسبی نیست. همچنین در سناریوهایی که پراکندگی فیلدها در آن زیاد است، Object مناسبی برای نمایش نیست:
در سناریوهایی که پراکندگی زیاد فیلد یا پیچیدگی های خاصی وجود ندارد، می توان از Pie Chart استفاده کرد. Pie Chart دارای Style های زیبایی است و می تواند به زیبایی ارائه Application کمک شایانی بنماید.
نکته: نمودار ها می توانند Dimension Less (بدون انتخاب فیلدی در قسمت Dimensions) باشند، به شرطی که در Expression، Dimension فیلتر شود.
از نمودارهای Dimension Less در سناریوهایی استفاده می شود که بخواهیم همواره میزان پراکندگی دو مقدار از یک فیلد مورد مقایسه قرار بگیرد بدون آنکه در یک List Box، آنها را انتخاب کرده باشیم. به عبارت دیگر تعداد رکوردهایی که هر کدام یکی از دو مقدار را دارند، با هم مقایسه شود. به طور مثال تعداد Name هایی که (تعداد رکوردهایی که) مقدار فیلد Party آنها مساوی Republican است در برابر تعداد Name هایی که (تعداد رکوردهایی که) فیلد Party آنها مساوی Democrat است:
هنگام ایجاد نمودار، در قسمت Dimensions، فیلدی را انتخاب نمی کنیم و در قسمت Expressions، شرط زیر را برای Republican ها قرار می دهیم:
مفهوم این شرط، Count کردن تمامی Name ها و سپس نمایش آن تعدادی است که فیلد Party آنها مساوی Republican باشد. یعنی بدون اینکه Republican انتخاب شود، Count فیلد Name هایی که فیلد Party آنها برابر Republican است، محاسبه می شود.
سپس با کلیک نمودن بر روی Add، مشابه همین شرط را برای فیلد Party مساوی Democrat می نویسیم:
بررسی نحوه نمایش عکس هنگام انتخاب نام
در این Sheet، با انتخاب یک Name یا Sequence، از List Box های سمت چپ، در Object میانی، Name، Sequence و عکس فرد ظاهر می شود:
Object میانی یک Text Object است که در آن از فرمول زیر استفاده شده است:
بدین معنا که Name های غیر تکراری را Count نماید، اگر حاصل بیش از یک باشد (حاصل هنگامی بیش از یک می شود که از list Box، بیش از یک نام انتخاب شود و یا نامی انتخاب نشود) یک String خالی نمایش داده شود و اگر حاصل کوچکتر از یک شد ( حاصل هنگامی کوچک تر از یک، یعنی خود عدد یک، می شود که از List Box تنها یک نام انتخاب شود)، آنگاه فیلد Sequence به دنبال آن کاراکتر – و به دنبال آن فیلد Name، نمایش داده شود.
نکته: در این فرمول، اگر یک مقدار از یک فیلد، نظیر Sequence انتخاب شود، چون مقدار Name متناظر آن Sequence نیز به صورت اتوماتیک و با اجرای Query بر روی فیلد Sequence انتخاب می گردد، لذا این فرمول Count را محاسبه نموده و نتیجه نمایش داده می شود. اما اگر به جای تابع Count از تابع GetSelectedCount استفاده شود، تنها زمانی عملیات Count انجام می شود که Query مستقیما” بر روی فیلد Name انجام شود یا به عبارت دیگر، انتخاب مقدار فقط از فیلد Name انجام شود.
برای Tuning این Object، در Font TAB، فونت را Bold می کنیم
و برای ارسال این رشته به بالای Object در General TAB، قسمت Vertical Alignment، گزینه Top را انتخاب می کنیم و در قسمت Text Margin، عدد بزرگتری انتخاب می کنیم تا رشته از بالای Object کمی فاصله بگیرد.
در مرحله بعد، یک Text Object دیگر انتخاب می کنیم، در General TAB، قسمت Background Color، یک رنگ متفاوت با Text Object اول انتخاب می کنیم و در Layout TAB، قسمت Layer، گزینه Top را انتخاب می کنیم تا با قرار گرفتن این Text Object بر روی Text Object اول، با کلیک نمودن بر روی آن، به زیر Text Object اول منتقل نشود.
سپس یک فرمول مطابق شکل زیر در Text Object دوم، وارد می کنیم:
در این فرمول، با تابع info، عکس های Load شده در ابر اطلاعاتی کلیک ویو، فراخوانی می گردد.
روش فراخوانی عکس از خارج از ابر اطلاعاتی کلیک ویو:
در این روش ابتدا عکس های مورد نظر را در کنار فایل Application قرار می دهیم. یک Inline Table ایجاد می کنیم، در آن یک فیلد ID ایجاد می کنیم که مقادیر آن، نام عکس ها است.
سپس یک List Box برای فیلد ID، ایجاد می کنیم و یک Text Object ایجاد می کنیم و فرمول زیر را داخل آن قرار می دهیم: