در گذشته هرچه تعداد تکرارها و به کارگیری کلمات کلیدی در یک مطلب بیشتر بود، بدون توجه به خوانایی نوشته یا مناسب بودن یا نبودن آن برای کاربران، رتبهی بالاتری دریافت میکرد ولی این مورد موجب میشد سایتهایی که مطالبی با کیفیت ایجاد میکردند که تعداد تکرار کلمات کلیدی در آنها کم یا معقول بود و از حد نمیگذشت، در رتبههای پایین تری قرار میگرفتند. ولی امروزه طبق قوانین گوگل به کار بردن کلمات کلیدی زیاد در نوشتهها و تکرار پی در پی یک کلمه کلیدی در Alt تصاویر جزء قوانین سئو کلاه سیاه محسوب میشود. تراکم مناسب کلمات کلیدی باید بین ۱ الی ۳ درصد باشد. همچنین استفاده از کلمات کلیدی جذاب که هیچ ارتباطی با محتوا ندارند ولی برای افزایش بازدید استفاده میشوند یکی دیگر از راههای سئو کلاه سیاه است.
ب- پنهان کردن متن یا Cloaking :
یکی دیگر از روشهای سئو کلاه سیاه است که یکی از روشهای آن، نوشتن متنی است که کابران قادر به مشاهدهی آن نیستند و لزوما هم خوشایند کابران نیست و تنها موتورهای جستجو میتوانند آن را بخوانند. در واقع صاحبان وبسایتها با دستکاریهایی در سورس کد صفحات، قصد بهینه سازی صفحات سایت را برای موتورهای جستجو دارند تا از رقبا پیشی بگیرند.
ج- محتوای غیر قابل مشاهده و مخفی :
در این روش کلمات کلیدی را به رنگ سفید یا هم رنگ پس زمینه به کار میبرند تا چگالی آنها افزایش یابد. به این صورت که کاربران قادر به مشاهدهی آنها نیستند ولی موتورهای میتوانند آنها را تشخیص دهند. تفاوت این روش با روش قبلی در این است که در محتوای غیر قابل مشاهده و مخفی تنها متن یا یک عبارت یا کلمه مخفی میشود ولی در روش Cloaking کدها نیز قابل پنهان سازی هستند.
د- کپی کردن محتوا:
کپی کردن مطالب سایتهای دیگر در صفحات سایت خود و یا کپی کردن مطالب سایت خود در صفحات دیگر آن، یکی دیگر از تکنیکهای سئو کلاه سیاه است. این کار علاوه بر آنکه سبب می شود کاربران اعتماد خود را نسبت به سایت از دست میدهند، سبب می شود که موتورهای جستجو نیز روز به روز به محتواهای کپی حساستر شوند.
ه- گزارش تخلف رقبا:
برخی سایتها برای پایین آوردن رتبهی سایتهای رقیب اقدام نا صحیحی انجام میدهند و اقدام به گزارش یا ریپورت رقبای خود میکنند.
و- کامنتها و بک لینک گرفتن اسپم:
برخی سایتها به تبادل لینک با سایتها یا وبلاگهایی میپردازند که هیچ ارتباط محتوایی با یکدیگر ندارند و گوگل این لینکها را به عنوان لینکهای اسپم شناسایی میکند. همین طور برخی سایتها در وبلاگها و سایتهای غیر مرتبط کامنت مینویسند و در انتهای آن لینک سایت خود را قرار میدهند که این لینک ها تنها با هدف دریافت بک لینک ایجاد میشوند.
ز- :Doorway page
در این روش برای صفحهای یا مطلبی، یک کلمه کلیدی مد نظر قرار میگیرد ولی توجهی به با ارزش بودن صفحه و محتوا نمیشود و تنها از این صفحه به عنوان پلی برای ورود به صفحات دیگر استفاده میشود. در واقع با استفاده از کلمه کلیدی هدف، وارد صفحاتی از سایت میشوند که محتوای آن هیچ ارتباطی به متن لینک ندارد. میتوان گفت سایتها از این روش برای انتقال کاربران به صفحات مهم سایت استفاده میکنند ولی یک روش مضر برای رتبهی سایت است.
ح- عبارتبندی کردن دوبارهی جملات مطالب:
این روش چیزی شبیه به کپی کردن محتوا است. در واقع تنها عبارات و جملات مقاله یا مطلب اصلی جابجا میشوند تا دقیقا کپی نباشد ولی الگوریتمهای گوگل به راحتی قادر به تشخیص این محتواها هستند.
ط- خرید بک لینک (لینک سازیهای غیر طبیعی):
یکی از روشهای اشتباهی که سایتهای مختلف به آن دچار میشوند و فکر میکنند که با استفاده از آن، سریعا میتوانند رتبهی مناسبی کسب کنند، خرید بک لینک است. این روش جزء خطرناکترین اقدامات سئو کلاه سیاه است.
بطور کلی باید گفت: امروزه به دلیل وجود هوش مصنوعی، استفاده از سئوی کلاه سیاه بسیار مشکل است و موجب ایندکس نشدن سایت و صفحات آن میشود و این روش برای کسب و کارهای بزرگ که اهداف طولانی مدت دارند به هیچ وجه مناسب نخواهد بود.