هشتگ ها همان لینک هایی هستند که با علامت # مشخص می شوند. در مورد کاراکترهایی که در هشتگ پشتیبانی می شوند، باید گفت: در هنگام نوشتن متن # نباید از space استفاده کرد. در زبان انگلیسی حروف کوچک و بزرگ تفاوتی ندارد و در فارسی هم می توان از خط فاصله ” _ ” و همچنین از اعداد استفاده کرد . کاراکترهایی مانند علائم نقطه گذاری (مثل ویرگول، نقطه، علامت تعجب، علامت سوال، آپاستروف)، ستاره (*)، آمپرسند (&) و … را نمی توان در # استفاده کرد.
اما کاراکتر” @ ” کارایی متفاوتی دارد اگر از این کاراکتر در توییتر استفاده شود، بدین صورت که قبل اسم یک نفر قرار گیرد، یعنی مستیقما آن شخص را مورد خطاب قرار داده شده و او نیز توسط نوتیفیکیشن متوجه خواهد شد که درباره او توییت شده است اما در هشتگ کارایی این کاراکتر اینگونه نیست.
پلتفرم های زیر از هشتگ پشتیبانی می کنند:
توییتر: شبکه اجتماعی توییتر، یک مکان رایج برای هشتگ ها می باشد و میتوان گفت زادگاه هشتگ ها توییتر است .به دلیل اینکه این علامت ابتدا در توییتر استفاده شده است، نسبت به سایر شبکههای اجتماعی کاملتر می باشد. در توییتر قسمتی به نام Trends وجود دارد که لیستی از هشتگهایی که بیشتر استفاده شدهاند را می توان در آنجا مشاهده کرد.
فیس بوک: در این شبکه اجتماعی علامت هشتگ به تازگی مورد توجه قرار گرفته است یعنی درسال ۲۰۱۳ فیس بوک پشتبانی از هشتگها را به پلتفرم خود اضافه کرد. در این شبکه، هنگامی که برروی یک هشتگ کلیک می شود، به پست هایی لینک داده می شود که از آن استفاده کرده اند و این نتایج فقط به افرادی که یک فرد در فیس بوک می شناسد، محدود نمی شود.
اینستاگرام: استفاده ازهشتگ ها در اینستاگرام، سبب افزایش بازدید کننده و در نتیجه کاربران جدید می گردد.
گوگل پلاس: هشتگ استفاده شده در گوگل پلاس، موجب نمایش نتایج همراه پست هایی که دارای تگ و کلمات کلیدی مشابه می باشد، می گردد.
تلگرام: هشتگ در تلگرام هم کاربرد فراوانی دارد. کاربر میتواند همهی محتوایی که در گروهها و کانالهایی که در آنها عضو است و از یک هشتگ خاص در آنها استفاده شده است را مشاهده کند. نحوه استفاده مناسب از هشتگ، باعث افزایش ممبر واقعی در تلگرام ، افزایش بازدید پست تلگرام ، افزایش آمار کانال تلگرام می گردد.
به دلیل اینکه در گروهها و کانالهای تلگرامی مطالب زیادی منتشر میشود، در صورتی که از هشتگ برای هر پست استفاده شود به راحتی میتوان به پستهای قدیمیتر و یا مرتبط با هشتگی خاص دسترسی داشت.
هشتگ ها مانند کلمات کلیدی هستند. هشتگ های موجود در شبکه اجتماعی کمک میکنند تا به محتوا ،هدف و کاربر مورد نظر دسترسی داشته باشیم دقیقا مانند کاری که کلید واژههای سودمند و مناسب با برندینگ یک کسبوکار میکنند.
هشتگگذاری مناسب مانند یک سئو عمل میکند، خیلی با سرعت محتوا را در معرض دید قرار میدهد و جذب ترافیک را به صورت چشمگیری افزایش میدهد ولی اثر خود را در طول زمان به نسبت سئو از دست میدهد پس باید فرآیند بهینهسازی سئو هم موازی با هشتگگذاری انجام شود.
PAGE AUTHORITY و DOMAIN AUTHORITY چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟
Page Authority و Domain Authority یک فاکتور غیر رسمی سئو است که اهمیت بسیار زیادی دارد. Page Authority و Domain Authority به ترتیب به معنی اعتبار صفحه و اعتبار دامنه، توسط شرکت موز، ارائه می شوند که از طریق سایتmoonsy یا opensiteexplorer.org می توان مقدار Page Authority و Domain Authority سایت را تعیین نمود.
معمولا domain authority از page authority کمتر است domain authority .مربوط به اعتبار کل دامنه است اما page authority فقط اعتبار یک صفحه (URL) را نشان می دهد.
سئو موز اعتبار دامنه را از ۱۰۰ نمره در مقیاس لگاریتمی محاسبه می کند. بنابراین هنگامی که می خواهیم رتبه خود را از ۲۰ به ۳۰ برسانید نسبت به زمانی که می خواهیم رتبه خود را از ۷۰ به ۸۰ برسانید بسیار ساده تر است.
عدد بالای ۷۰ بسیار بالا و ایده آل است. کمتر سایتی در ایران چنین است.
عدد ۶۰ و بالاتر بسیار بسیار عدد مناسبی است.
عدد ۵۰ و بالاتر نشان از قدرتمند بودن یک سایت یا صفحه است.
عدد ۴۰ تا ۵۰ عدد مناسبی است و بسیاری از سایت های معتبر بین ۴۰ تا ۵۰ هستند.
عدد ۳۰ عدد پایینی نیست ولی آنچنان هم، نشان از قوی بودن سایت نیست.
عدد ۲۰ برای سایت های تازه تاسیس، ممکن است عدد مناسبی باشد و کمتر از آن،عدد پایینی است.
فاکتورهایی که باعث افزایش قدرت دامنه می شوند، عبارتند از:
۱- تعداد و کیفیت لینک های ورودی:
تعداد لینک هایی که به سایت وارد می شوند و همچنین کیفیت سایت هایی که به سایت لینک می دهند، تاثیر زیادی در قدرت دامنه دارند. بنابراین بک لینک فوق العاده تاثیر گذار است.
۲- تعداد و کیفیت لینک های خروجی:
از سایت، به چه سایت هایی لینک وجود دارد؟ آیا سایت مرجع اسپم است یا نه؟ وجود حداقل دو لینک به سایت اسپم میتواند تاثیر بسیار بدی در قدرت دامنه داشته باشد.
۳- اطلاعات ثبت نام دامنه:
دامنه هایی که دارای اطلاعات یکسانی می باشند و با یکدیگر ارتباط دارند، می بایست مورد بررسی قرار گیرند زیرا اگر یکی از این سایت ها توسط گوگل جریمه شود، تاثیر منفی بر آن بر روی سایت ها دیگر نیز اثر گذار است.
۴- سن دامنه:
دامنه هایی با سن بالاتر در صورت اسپم نبودن، می تواند تاثیر بیشتری نسبت به موارد دیگر در قدرت دامنه داشته باشند.
۵- چگالی لینک:
باید سعی کنیم از چند سایت با قدرت دامنه ی بالاتر به جای تعداد زیادی سایت با قدرت خیلی کم ، لینک بگیریم زیرا این کار تاثیر بسزایی در رتبه ی سایت می گذارد.
۶- توزیع موقتی:
ممکن است یک مقاله ی با کیفیت در سایت منتشر شود و در مدت زمان کمی تعداد مخاطبان زیادی به سایت بیایند. این تاثیر موقتی می باشد ولی در افزایش قدرت دامنه تاثیر زیادی دارد. سایت هایی نیز وجود دارند که اقدام به خرید بک لینک می کنند و در یک بازه زمانی کوتاه ترافیک سایت را افزایش می دهند ولی این کار باعث جریمه شدن از طرف گوگل خواهد شد.
۷- معیارهای ترافیکی:
تعداد بازدیدهای انجام شده از سایت و زمانی که کاربران در سایت سپری می کنند و …. از جمله مواردی است که می تواند قدرت دامنه را افزایش می دهد.
۸- فاکتورهای نرم افزازی و سخت افزاری:
هر چقدر زمان پاسخ سرور و تعداد لینک های شکسته و خطاهای کد های برنامه نویسی کمتر باشد، می تواند تاثیر زیادی در قدرت دامنه داشته باشد.
الکسا:
یکی از زیرمجموعههای شرکت بزرگ آمازون میباشد. الکسا در آوریل سال ۱۹۹۶ کار خود را آغاز کرد و روز به روز دامنه خدمات و فعالیت خود در سطح اینترنت را گسترش داد و امروزه بعنوان یک منبع مفید از دادههای وبگاههای اینترنتی شناخته میشود و میتوان گفت امتیاز الکسا ، برای صاحبان سایتها اهمیت زیادی دارد.